Ventilationtekniker

Har du praktisk erfaring med drift og vedligeholdelse af ventilationsanlæg både på bolig- og aggregatsiden? Så kan denne stilling være dit drømmejob.

 

Boligselskabet Sjælland er et grønt selskab, der tænker i helhedsorienterede energiløsninger. Vi vil gerne være med til at reducere CO2 udledningen og samtidig forbedre indeklimaet i boligerne. Vi har en målsætning om, at vores boliger udtrykker kvalitet og byder på et sundt indeklima med et lavt energiforbrug. Vi er allerede nået langt i forhold til drift og optimering af bl.a. varmecentraler og ventilation, og vi er nu klar til at tage endnu et skridt. Vi ejer og administrerer omkring12.000 lejeboliger, der udgøres af små og store lejligheder, rækkehuse, ungdoms- og ældreboliger og bofællesskaber. Bygningsmassen er varieret og omfatter alt fra nybyggeri til 100 år gamle boliger.

 

Energiteamet er en del af en velfungerende afdeling, der arbejder med energitiltag, -styring og -optimering samt driftsudvikling. Faglig sparring, stolthed, entusiasme og humor er ord, der kendetegner afdelingen.

 

Ansvarlig for drift og vedligeholdelse af ventilationsanlæg

Du vil få det overordnede ansvar for alt omkring ventilation - naturligvis i samarbejde med afdelingens teamleder og de medarbejdere, der i hverdagen varetager opgaver i vores lejeboliger og boligafdelingernes fællesfaciliteter. Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Drift og vedligeholdelse af ventilationsanlæg og emfang i lejeboliger og fællesfaciliteter
  • Rekvirere eksterne håndværkere i forbindelse med større ventilationsprojekter samt føre tilsyn med eksternt udført arbejde
  • Input til langtidsbudgetter
  • Rådgivning i forbindelse med den daglige drift

 

Specialist i forhold til ventilation og -anlæg

Du har stor praktisk erfaring med ventilation og ventilationsanlæg. Du formår qua dit erfaringsgrundlag inden for ventilation at identificere og spotte udfordringer såvel som potentialer.

 

Udover at have en praktisk tilgang kan du begå dig med en computer - mange systemer og elektronisk sagsbehandling skræmmer dig ikke. Du har kendskab til MS Office pakken og er i særdeleshed fortrolig med Excel.

 

Ud over høj faglighed lægger vi stor vægt på din evne og vilje til at samarbejde. Da du får en bred kontaktflade med forskellige interessenter, herunder beboere og eksterne samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du har gode mundtlige og skriftlige kommunikative evner.

 

Som person forventes det, at du er proaktiv og selvstændig. Du trives i et team, hvor faglig sparring og samarbejde vægtes højt. Du er resultatorienteret, har gennemslagskraft og tør træffe beslutninger på egen hånd. For at komme i betragtning til stillingen skal du være i besiddelse af gyldigt kørekort og være villig til at bruge egen bil til erhvervsmæssig kørsel, som honoreres i henhold til statens takster.

 

Indflydelsesrig hverdag og attraktive ansættelsesvilkår

Vi kan forsikre dig for, at du vil få en spændende, udfordrende og alsidig hverdag i et uformelt arbejdsmiljø. Der er stor frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde og din arbejdstid - naturligvis under hensyntagen til deadlines og igangværende projekter.

 

Vi tilbyder:

  • Flekstid
  • Attraktive personaleforhold med bl.a. sund frokostordning, aktiv personaleforening og diverse sociale arrangementer
  • Gode ansættelsesvilkår med attraktiv ferie- og pensionsordning, sundhedssikring, rabatordninger, gratis parkering m.m.
  • Ansættelsesvilkår og løn i henhold til gældende overenskomst

 

Henvendelse

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Ulrik Eggert Knuth-Winterfeldt på 46 30 47 90. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen så kontakt HR-partner Lotte Helt-Overgaard på 46 30 47 89.

 

 

VI LÆSER ANSØGNINGER OG AFHOLDER SAMTALER LØBENDE, SÅ SEND EN MOTIVERET ANSØGNING TIL OS HURTIGST MULIGT - VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Søg stilling
Du bedes sende din ansøgning og CV via vores online ansøgningssystem.

Ansøgningsfrist: 22. juli 2018

Arbejdssted: Sjællandvænget 1, 4000 Roskilde

Søg stillingen

Om Boligselskabet Sjælland Boligselskabet Sjælland er et alment boligselskab, der har opført og administrerer ca. 12.500 boliger på Sjælland.
Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, og vores hovedkontor i Roskilde er placeret godt i forhold til motorvejen og kun 25 minutter fra Københavns Hovedbanegård.
Vi har 7 områdekontorer i henholdsvis Roskilde, Holbæk, Ringsted og Køge.
Læs mere på www.bosj.dk.