Varmetekniker

Har du praktisk erfaring med drift, vedligeholdelse og optimering af varmeanlæg samt øvrige energitekniske installationer - og vil du være en del af et fagligt stærkt og super ambitiøst team? Så kan denne stilling være dit drømmejob.


Boligselskabet Sjælland er et grønt selskab, der tænker i helhedsorienterede energiløsninger. Vi vil gerne være med til at reducere CO2-udledningen og samtidig forbedre indeklimaet i boligerne. Vi har en målsætning om, at vores boliger udtrykker kvalitet og byder på et sundt indeklima med et lavt energibehov. Vi er allerede nået langt i forhold til drift og optimering af bl.a. varmecentraler og ventilation, og vi er nu klar til at tage endnu et skridt. Vi ejer og administrerer omkring 12.000 lejeboliger, der udgøres af små og store lejligheder, rækkehuse, ungdoms- og ældreboliger og bofællesskaber. Bygningsmassen er varieret og omfatter alt fra nybyggeri til 100 år gamle boliger.


Du bliver en del af Bæredygtighed & Energi, der er en velfungerende afdeling, der arbejder med energitiltag, -styring og -optimering samt driftsudvikling. Faglig sparring, stolthed, entusiasme og humor er ord, der kendetegner afdelingen.


Ansvarlig for drift, vedligeholdelse og optimering af varmeanlæg

Du vil få det overordnede ansvar for drift, vedligeholdelse og optimering af varmeanlæg i et afgrænset område i Boligselskabet Sjælland - naturligvis i samarbejde med afdelingens Teamleder og de øvrige kollegaer, der i hverdagen varetager opgaver i vores lejeboliger og boligafdelingernes fællesfaciliteter. Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Drift, vedligeholdelse og optimering af varmeanlæg, samt fejlsøgning, herunder sikre udbedring af disse samspil med relevante håndværkere.
 • Optimere energitekniske installationer - og sikre lavest muligt energibehov og højest mulige komfort i afdelingerne samt de enkelte boliger.
 • Projektering af ombygninger af vand- og varmeinstallationer samt øvrige energitekniske installationer.
 • Rekvirere håndværkere ifm. ovenstående samt udføre kvalitetskontrol af arbejdet.
 • Input omkring energitekniske installationer ifm. nybyggeri og helhedsplaner.
 • Input til langtidsbudgetter.


Ud over ovenstående, er det en fordel at have kendskab til følgende:

 • Danfoss ECL 310.
 • Ventilationssystemer
 • Arbejdet med almene boliger


Specialist i forhold til varme og -brugsvandsanlæg

Du har stor praktisk erfaring med varme- og brugsvandsanlæg. Afdelingernes varmesystemer spænder lige fra små villaanlæg til store blokvarmecentraler. Du formår qua dit erfaringsgrundlag inden for varmesystemer at identificere og spotte udfordringer såvel som potentialer.


Udover at have en praktisk tilgang kan du begå dig med en computer - mange systemer og elektronisk sagsbehandling skræmmer dig ikke. Du har kendskab til MS Office pakken og er i særdeleshed fortrolig med Excel.


Ud over høj faglighed lægger vi stor vægt på din evne og vilje til at samarbejde. Da du får en bred kontaktflade med forskellige interessenter, herunder beboere og eksterne samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du har gode mundtlige og skriftlige kommunikative evner.


Som person forventes det, at du er proaktiv og selvstændig. Du trives i et team, hvor faglig sparring og samarbejde vægtes højt. Du er resultatorienteret, har gennemslagskraft og tør træffe beslutninger på egen hånd. For at komme i betragtning til stillingen skal du være i besiddelse af gyldigt kørekort - der vil blive stillet bil til rådighed til arbejdsmæssig brug.


Indflydelsesrig hverdag og attraktive ansættelsesvilkår

Vi kan forsikre dig for, at du vil få en spændende, udfordrende og alsidig hverdag i et uformelt arbejdsmiljø. Der er stor frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde og din arbejdstid - naturligvis under hensyntagen til deadlines og igangværende projekter.


Vi tilbyder:

 • Flekstid
 • Attraktive personaleforhold med bl.a. sund frokostordning, aktiv personaleforening og diverse sociale arrangementer
 • Gode ansættelsesvilkår med attraktiv ferie- og pensionsordning, sundhedssikring, rabatordninger, gratis parkering m.m.
 • Ansættelsesvilkår og løn i henhold til gældende overenskomst


Ansøgningsfrist og samtaler

Vi har ingen ansøgningsfrist, da vi afholder samtaler løbende - og er parate til at vente på den helt rigtige kandidat.

Stillingsopslaget vil blive taget ned, når den rigtige kandidat er fundet.


Henvendelse

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Ulrik Eggert Knuth-Winterfeldt på 46 30 47 90.

 

Søg stilling
Du bedes sende din ansøgning og CV via vores online ansøgningssystem.

Ansøgningsfrist: 31. december 2020

Søg stillingen

Om Boligselskabet Sjælland Boligselskabet Sjælland er et alment boligselskab, der har opført og administrerer ca. 12.500 boliger på Sjælland.
Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, og vores hovedkontor i Roskilde er placeret godt i forhold til motorvejen og kun 25 minutter fra Københavns Hovedbanegård.
Vi har 4 områdekontorer i henholdsvis Roskilde, Holbæk, Ringsted og Køge.
Læs mere på www.bosj.dk.